Copywriting

Op zoek naar overtuigende teksten die jouw boodschap helder en krachtig overbrengen? Ik creëer content die jouw doelgroep aanspreekt. Van wervende webteksten tot pakkende blogs – ik help je je doel te bereiken.

Op zoek naar een copywriter?

Het schrijven van een goede tekst is niet voor iedereen weggelegd. Het is deels een talent en deels iets wat je aan kunt leren. Ik zit al heel mijn leven met mijn neus in de boeken, en voor mijn opstellen op school kreeg ik altijd hoge cijfers. Ik zat vooraan in de klas bij Nederlands en was een blij ei als ik een stukje mocht schrijven. Dat bij het schrijven van teksten écht mijn passie lag, ontdekte ik tijdens de docentenopleiding Nederlands. Samen met mijn klasgenoten maakte ik een tijdschrift en ik was verkocht. De overstap naar de opleiding journalistiek was dan ook snel gemaakt.

Tijdens mijn opleiding heb ik alle facetten van het schrijven van teksten geleerd. Zo kan ik voor tal van doelgroepen schrijven en maakt het voor mij niet uit of mijn tekst online of op papier wordt gepubliceerd. Ik leef me altijd in in de doelgroep en bespreek een onderwerp duidelijk en in de gewenste tone of voice. Daarnaast baseer ik mijn teksten op gedegen bronnen en onderzoek. 
Eerder schreef ik onder andere voor Magazine De T, HIT MKB Magazine en Hebban.
Indien gewenst kan ik ook jouw huidige teksten ook redigeren of herschrijven.

Klaar om aan je nieuwe project te beginnen?

Neem vrijblijvend contact met me op.

Hoe werkt het?

Laat mij de details weten, en ik ga aan de slag met het schrijven van de perfecte tekst voor jouw doeleinden. Stuur mij een e-mail met uitleg van de opdracht en voor je het weet, heb je een meesterwerk in handen. 

Copywriting

45,- Het tarief is excl. btw
  • Duidelijke boodschap
  • Indien nodig SEO-gerelateerd
  • Geschikt voor jou doelgroep

Mijn klanten