Transcriberen

Transcriberen

Bij Goed Verwoord begrijp ik dat je geen tijd wilt verspillen aan het handmatig uittypen van je gesprekken. Daarom bied ik een eenvoudige en efficiënte transcribeerdienst aan. Of je nu een student bent die college-opnames wil omzetten naar tekst of een gedreven ondernemer die belangrijke vergaderingen wil vastleggen, sta ik klaar om jouw gesproken woorden om te toveren tot heldere, leesbare teksten.

Waarom kiezen Goed Verwoord?

Mijn ervaring garandeert nauwkeurige en hoogwaardige transcripties, en ik begrijp het belang van tijd. Daarom garandeer ik snelle levering binnen de afgesproken termijn. Bovendien hanteer ik een strikt beleid voor vertrouwelijkheid, zodat je met een gerust hart je audio-bestanden aan mij kunt toevertrouwen.

Hoe werkt het?

Het proces is eenvoudig: stuur mij een e-mail zodat ik je kan uitleggen hoe je de bestanden naar mij kan sturen, en ik ga voor je aan de slag. Ik zorg voor een vlotte omzetting van gesproken woorden naar geschreven tekst, zodat jij je kunt concentreren op wat écht belangrijk is. Maak van je gesprekken een krachtig schriftelijk statement met Goed Verwoord!

Prijsindicatie

Voor het verwerken van een tekst van 0 minuten rekenen wij: € 1,10*

* Deze prijs is slechts een indicatie. Om een vrijblijvende offerte aan te vragen kun je gebruik maken van het contactformulier onderaan de pagina.
Let op: studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas 10% korting.