Tekst schrijven

Tekst schrijven

SEO-teksten voor website en social media die scoren

De teksten op jouw website of social media moeten de doelgroep aanspreken en de juiste informatie geven. De teksten op je site horen zo geschreven te zijn dat je hoog scoort in de zoekmachines. Dat maakt het schrijven van goede teksten best lastig. Laat daarom jouw SEO-teksten door Goed Verwoord schrijven. Dan ben je zeker van een prettig leesbare tekst, die de juiste informatie bevat en hoog scoort in de zoekmachines.

Indien gewenst kan ik ook jouw huidige teksten ook redigeren of herschrijven.

In het kort

  • Mede door mijn opleiding journalistiek ben ik een ervaren tekstschrijfster. 
  • Ik heb een vlotte schrijfstijl.
  • Ik schrijf, indien nodig, marketinggericht.
  • Ik beschik over de nodige kennis over SEO-schrijven.
  • Ik schrijf voor jouw doelgroep en stem samen met jou af wat de juiste tone-of-voice is.

Hoe werkt het?

Laat mij de details weten, en ik ga aan de slag met het schrijven van de perfecte tekst voor jouw doeleinden. Stuur mij een e-mail met uitleg van de opdracht en voor je het weet, heb je een meesterwerk in handen. 

Professionele SEO-teksten voor een hoge zoekmachine ranking

Bij Goed Verwoord begrijp ik hoe belangrijk het is dat jouw webteksten en social mediateksten niet alleen informatief en aantrekkelijk zijn, maar ook goed scoren in de zoekmachines. Door mijn ervaring en kennis van SEO-schrijven zorg ik ervoor dat jouw content opvalt en gevonden wordt door je doelgroep.

Tekst redigeren en herschrijven

Naast het schrijven van nieuwe SEO-teksten, bied ik ook diensten aan voor het redigeren en herschrijven van je bestaande content. Ik verbeter de leesbaarheid en optimaliseer de teksten voor zoekmachines, zodat je website beter presteert en meer bezoekers aantrekt.

Neem vandaag nog contact op en laat mij je helpen bij het creëren van krachtige, SEO-geoptimaliseerde teksten die echt werken. Samen zorgen we ervoor dat jouw boodschap helder, effectief en vindbaar is.

Prijsindicatie

Voor het verwerken van een tekst van 0 woorden rekenen wij: € 0,04*

* Deze prijs is slechts een indicatie. Om een vrijblijvende offerte aan te vragen kun je gebruik maken van het contactformulier onderaan de pagina.
Let op: studenten krijgen op vertoon van hun studentenpas 10% korting.